Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Maaseik en omgeving: zeker een bezoekje waard

Maaseik is een klein grensstadje aan de Maas. Het bruist er van cultureel leven en evenementen. Heel het jaar rond valt er wel iets te beleven voor (dag)toeristen. Voor een actuele kalender kan je hier terecht.

Via onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van de activiteiten die we organiseren voor fiets- en wandelliefhebbers en culinaire genieters.

Als je in ons hotel in Maaseik logeert, geven we je natuurlijk graag tijdens je verblijf toeristische tips. Ondertussen kan je via de links hieronder inspiratie opdoen voor je bezoek aan Maaseik en de nabije omgeving.

Ga je graag shoppen? Wij liggen op 20min. van Designer Outlet Roermond en 14km van Maasmechelen Village Outlet.

Zeer goed, modern en schoon hotel met een geweldige prijs-prestatieverhouding. Bijgevoegd is een restaurant, stijl "bruin café", ook met zeer goede typische Belgische gerechten.

Alles in één: café, brasserie, hotel. 's Middags terras naar keuze, in alle rust en al dan niet zonovergoten, een smaakvolle brasserie, 's avonds een gezellig café en een geweldige hotelaccommodatie. Het mooie is dat...

Great rooms, friendly bartender: I stayed 1 night. The overal experience was excellent. I would definitely recommend this b&b for cycling toerist as business people.

Gastvrij, gemoedelijk, geen gedoe, gewoon goed! Lekker geslapen in een prima bed, en aangename leuke kamer. Voldoende ruimte, lekkere douche, apart toilet. Simpel maar prima ontbijt voor een schappelijke prijs. Aanrader als je de mooie plekken...

Lees meer reviews op TripAdvisor