Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Fietsen en wandelen in Maaseik en omgeving

Maaseik ligt in Limburg aan de grens met Nederland. Het charmante stadje is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. En dit zowel voor een daguitstap als een sportieve (mini)vakantie.

Ver weg van de drukte van de kust en andere drukbezochte plaatsen , kom je in Maaseik volledig aan je trekken… en tot rust.

Limburg, hét wandel- en fietsparadijs

Limburg is het Belgische fietsparadijs bij uitstek. De meer dan 2.000 km fietsroutes leiden je langs tal van Limburgse toplocaties met een rijke geschiedenis, groene parels en betoverende landschappen.

De fietspaden zijn netjes onderhouden en op de koop toe veilig. Dankzij de bekende blauwe bordjes die de fietsknooppunten aangeven, verlies je geen tijd met de weg te zoeken.

Fietsen en wandelen in Limburg is maximaal genieten.

Van je hobby, het beste wat Limburg te bieden heeft, je wandel- en fietsmaatjes en een lekkere verpozing tussendoor...

We hebben enkele uitgewerkte fietsroutes op de kamer, voor gasten die in ons hotel verblijven.

Kempen Maasland fietsroute, knooppunt 25

De Sjeiven Dörpel bevindt zich vlakbij knooppunt 25 van de Kempen-Maasland fietsroute. Onze brasserie en café is een populaire tussenstop voor fietsliefhebbers en wandelaars. De Maas ligt vlakbij en Maaseik zelf is ook een bezoekje waard.

Wil je graag een wandel- of fietsvakantie gespreid over een weekend of meerdere dagen organiseren? Dan kan je een comfortabele kamer boeken in ons hotel.

Fietsenstalling

Als hotelgast kan je jouw fiets veilig opbergen in de fietsenstalling achteraan ons hotel.

Hier enkele uitgewerkte fietstochten