Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Gezellige brasserie & café in Maaseik
Brasserie Gezellige brasserie & café in Maaseik

Heb je zin in een lekkere maaltijd op fietsafstand van het centrum van Maaseik? Of wil je op een zonnige dag genieten op een buitenterras van een overheerlijke lunch of een verfrissend drankje? Of zou je graag je dag willen beginnen met een stevig ontbijt, zodat je klaar bent om Maaseik en de omgeving te verkennen?

Kom dan zeker naar café-brasserie De Sjeiven Dörpel in Maaseik...

Maandag  - 10.00 - 23.00 uur

Dinsdag     - 10.00 - 23.00 uur

Woensdag - 10.00 - 23.00 uur

Donderdag - 10.00 - 23.00 uur

Vrijdag        - 10.00 - 24.00 uur

Zaterdag     - 10.00 -24.00 uur

Zondag       - 09.30 - 22.00 uur

Ontbijt in Maaseik

Het ontbijt is inbegrepen voor gasten die in ons hotel verblijven. Maar ook als je niet overnacht in een van onze 11 comfortabele hotelkamers, kan je in onze brasserie komen ontbijten tot 10.30u.

Het menu bestaat uit:

  • roerei met spekjes
  • diverse broodjes
  • boter, siroop en confituur
  • kaas- en vleesbeleg
  • yoghurtje
  • een glas fruitsap
  • een koffie of thee naar keuze

Reserveren is wel nodig. Wil je graag met jouw vereniging of collega’s komen ontbijten? Geef ons dan best op voorhand een seintje.

menukaart

Gastvrij, gemoedelijk, geen gedoe, gewoon goed! Lekker geslapen in een prima bed, en aangename leuke kamer. Voldoende ruimte, lekkere douche, apart toilet. Simpel maar prima ontbijt voor een schappelijke prijs. Aanrader als je de mooie plekken...

Zeer goed, modern en schoon hotel met een geweldige prijs-prestatieverhouding. Bijgevoegd is een restaurant, stijl "bruin café", ook met zeer goede typische Belgische gerechten.

Alles in één: café, brasserie, hotel. 's Middags terras naar keuze, in alle rust en al dan niet zonovergoten, een smaakvolle brasserie, 's avonds een gezellig café en een geweldige hotelaccommodatie. Het mooie is dat...

Great rooms, friendly bartender: I stayed 1 night. The overal experience was excellent. I would definitely recommend this b&b for cycling toerist as business people.

Lees meer reviews op TripAdvisor