Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Algemene voorwaarden

Annuleringskosten.

Een annulering van een kamer is kosteloos tot 10 dagen voor de reserveringsdatum. Daarna wordt er een forfait aangerekend van €40,00 per kamer per nacht. Dit geldt tot 24 u voor de reserveringsdatum. Vanaf dan wordt het volledige bedrag aangerekend.

De kosten worden gedragen door diegene die de boeking heeft gedaan. Indien per email de reservatie werd gedaan, staat deze persoon vermeld met naam. Indien het gebeurde per post is het de persoon aan wie de bevestiging werd geadresseerd.

Uitzonderlijk worden geen kosten aangerekend bij een sterfgeval. Familie van eerste en tweede graad die bij deze reservatie betrokken zijn, hoeven dan ook geen annuleringskosten te betalen. Wij vragen enkel ons zo snel mogelijk te verwittigen en later een bewijs van overlijden op te sturen.

Enkel de directie kan uitzonderingen toestaan.

Reservatievoorwaarden.

We zullen steeds vragen om een voorschot te storten. Dit gebeurt met vermelding van naam en check-indatum, vb. "Janssen 21/05/2020". Ons rekeningnummer en het bedrag zal doorgegeven worden bij de bevestiging van uw kamer. De reservatie is pas geldig vanaf het voorschot is gestort. Bij meerdere kamers wordt het totaalbedrag door diegene die de boeking heeft gedaan volledig gestort.

Boekingen die gebeuren via email zijn pas geldig vanaf dat het adres van de verantwoordelijke werd doorgegeven. Hierdoor gaat men ook akkoord met annuleringskosten zoals hierboven beschreven.

Boekt u voor meerdere personen dan is er altijd een hoofdboeker waar contact mee is, ook voor wijzigingen bij reserveringen.

Opties.

Voor verenigingen, fietsgezelschappen of dergelijke kunnen uitzonderlijk opties genomen worden. De optietermijn is beperkt in tijd en dient enkel om de leden te contacteren. Door de huidige communicatiemogelijkheden moet dit ons inziens mogelijk zijn binnen 10 dagen. Een optie kan verlengd worden na onderling contact. Indien er geen verlenging van optie of bevestging binnen het afgesproken termijn gebeurt, vervalt de optie en bijgevolg de reservatie. Een reservatie is dan geldig vanaf dat er een voorschot is gestort zoals hierboven beschreven.